Praktische informatie Het Nest

Op 3 en 4 september organiseren we weer Het Nest Festival in het Goffertpark. Hieronder staat alle praktische informatie omtrent het festival op een rijtje voor u als omwonende. 

Opbouw, afbouw en schoonmaak

De opbouw van het festival zal plaatsvinden van 29 augustus t/m 2 september, het opruimen van het terrein zal duren t/m 7 september. Het Nest Festival draagt zorg voor een mooi en schoon Goffertpark. Na de afbouw wordt het terrein in samenwerking met de DAR dan ook weer schoon opgeleverd. Mocht u hier vragen, opmerkingen of klachten over hebben, laat het ons dan weten.

Verkeer

De Busserweg en Steinweglaan zijn afgesloten vanaf zaterdag 3 september 07.30 uur t/m zondag 4 september 00.30 uur. De Burgemeester Daleslaan en de Slotemaker de Bruïneweg zijn wel gewoon open voor verkeer.

Geluid

Op donderdag 1 september tussen 17.00 uur en 19.00 uur en vrijdag 2 september tussen 10.00 en 15.00 uur wordt er een soundcheck uitgevoerd. Op de festivaldag (zaterdag 3 september) vinden er korte soundchecks plaats tussen 11.30 en 13.30.

Overlast

Mocht u als omwonende van het Goffertpark toch last ondervinden van het geluid en/ of bezoekers, nemen we u klacht serieus. Speciaal hiervoor zal tijdens de festivaldag een telefoonnummer geopend zijn die u kunt bellen of WhatsApp’en. Het nummer hiervoor is: 0644775276. Heeft u vooraf al vragen over ons Festival, dan kunt u mailen naar info@hetnest.nl

Buitenbioscoop

Op zondag 4 september organiseren we in samenwerking met LUX een buitenbioscoop in het Goffertpark. De film die vertoond zal worden is Everything, Everywhere, All at Once. Het is een eigenzinnig, absurdistisch komedie-drama.

Everything Everywhere All At Once is zowel een sciencefictionkomedie als een relatiedrama, een actiefilm over vechtsport en een drama over de liefde tussen moeder en dochter.

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.” – LUX Nijmegen

Via de knop hieronder kun je je aanmelden. Per huishouden zijn jullie met z’n tweeën welkom.  Let op: de adviesleeftijd van Kijkwijzer voor deze film is 12+.

Meld je aan

Photos