Praktische informatie Het Nest

LET OP: IN  DE BUURTBRIEF STAAT ZONDAG 3 SEPTEMBER ALS DATUM VOOR DE BUITENBIOS. DIT MOET ZIJN VRIJDAG 1 SEPTEMBER (!)

Op 1 en 2 september organiseren we weer Het Nest Festival in het Goffertpark. Hieronder staat alle praktische informatie omtrent het festival op een rijtje voor u als omwonende. 

Opbouw, afbouw en schoonmaak

De opbouw van het festival zal plaatsvinden van 25 augustus t/m 1 september, het opruimen van het terrein zal duren t/m 7 september. Het Nest Festival draagt zorg voor een mooi en schoon Goffertpark. Na de afbouw wordt het terrein in samenwerking met gemeente en schoonmaakorganisaties dan ook weer schoon opgeleverd. Mocht u hier vragen, opmerkingen of klachten over hebben, laat het ons dan weten.

Verkeer

De Busserweg en Steinweglaan zijn afgesloten vanaf zaterdag 3 september 07.30 uur t/m zondag 4 september 00.30 uur. De Burgemeester Daleslaan en de Slotemaker de Bruïneweg zijn wel gewoon open voor verkeer.

Geluid

Op donderdag 31 augustus tussen 12.00 uur en 19.00 uur voor maximaal 2 uur en vrijdag 1 september tussen 12.00 uur en 19.00 uur voor maximaal 2 uur wordt er een soundcheck uitgevoerd. Op de festivaldag (zaterdag 2 september) vinden er korte soundchecks plaats tussen 11.30 en 13.30.

Overlast

Mocht u als omwonende van het Goffertpark toch last ondervinden van het geluid en/ of bezoekers, nemen we u klacht serieus. Speciaal hiervoor zal tijdens de festivaldag een telefoonnummer geopend zijn die u kunt bellen of WhatsApp’en. Het nummer hiervoor is: 0645469391. Heeft u vooraf al vragen over ons Festival, dan kunt u mailen naar info@hetnest.nl

Buitenbioscoop

Op vrijdag 1 september organiseren we in samenwerking met LUX een buitenbioscoop in het Goffertpark. dit jaar met de met Oscar bekroonde film ‘Druk’.

Benieuwd waar de film over gaat?

Vier uitgebluste leraren en een alcoholexperiment. Er bestaat namelijk een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed, geestverruimend werkt. De glazen vliegen achterover en de resultaten lopen binnen, maar toch blijkt het allemaal niet zo simpel als dat het klinkt…

Verder hebben we nog een vette upgrade: de pre- en afterparty met Open Source Radio. Voorafgaand aan de vertoning van de film ‘Druk’ kan je dus alvast in de stemming komen.

Via de knop hieronder kun je je aanmelden. Per huishouden zijn jullie met z’n tweeën welkom.  Let op: de adviesleeftijd van Kijkwijzer voor deze film is 12+.

Meld je aan

Photos